WELKOM BIJ LOZEMAN TUINMACHINES...

Grasshopper maait de wereld...

Voor Belgie en Luxemburg is Lozeman Tuinmachines BV de exclusieve importeur voor de merken Grasshopper professionele maaiers en Yanmar, Ferrari 2- en 4-wielige tractoren en aanbouwwerktuigen.

Lozeman Tuinmachines BV is sinds de jaren zestig importeur voor Ferrari tractoren en is tegenwoordig een van de grootste merken twee wielige tractoren in Nederland, het grote aanbod aan werktuigen maken deze 2-wielige tractoren de ideale machine voor professionele groenaanleggers, particulieren, gemeenten en meer.  

Bienvenue sur Lozeman Tuinmachines BV

Lozeman est importateur de Grasshopper, Yanmar et Ferrari en Belgique et au Luxembourg

 

 

 

 

NEWS

Lozeman feliciteerd en bedankt!
Lozeman Tuinmachines feliciteert en bedankt hier zijn klanten voor het in Lozeman gestelde vertrouwen!
more »

LOZEMAN TUINMACHINES NIEUWE IMPORTEUR GRASSHOPPER VOOR BELGIE
Vanaf 1 januari 2014 is Lozeman Tuinmachines officieel importeur van het merk Grasshopper voor de gehele Benelux. Omdat kwaliteit voor zowel Grasshopper als voor Lozeman Tuinmachines voorop staat, passen de kwalitatief hoogstaande maaiers van Grasshopper uitstekend in ons assortiment.
more »

Yanmar aanwezig op Agribex 2013
Yanmar is tijdens de Agribex, welke wordt gehouden van 04 t/m 08 december 2013, aanwezig op de stand van Jobeau
more »

Vijf jaar garantie! Evt. ook aanvullend casco...
Wilt u van te voren zeker zijn dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, sluit dan de verlengde garantie af via Lozeman.
more »

Wederverkopers gezocht
Lozeman is het netwerk van wederverkopers in Belgie aan het opzetten voor de merken Yanmar en Ferrari. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.
more »